Werkzaamheden

Werkzaamheden

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

VAKMANSCHAP

Werkzaamheden

Wij rooien en verzorgen bomen voor particulieren, maar ook voor bedrijven en overheidsinstanties. Wij staan bekend om ons vakmanschap met respect voor bos en dier en zijn gespecialiseerd in natte gebieden. Ook hebben wij het bodemleven en de bodemdruk hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat we tijdens onze werkzaamheden de bodem zo min mogelijk verdichten waardoor het bodemleven intact blijft. Dit is beter voor de dieren maar ook voor de groei van de bomen.

Voor het onderhoud van uw bomen is een advies op maat nodig. Wij komen langs om te beoordelen hoe de staat van de boom is en om te kijken op welke manier we de boom in een zo goed mogelijke staat te behouden. Aan de hand van uw wensen en de mogelijkheden wordt een offerte op maat gemaakt.

Een boom kan op verschillende manieren worden omgedaan. Afhankelijk van de grootte van de boom, de locatie en de bereikbaarheid wordt door ons bekeken wat de mogelijkheden zijn om de boom of bomen om te doen. Het is daarom altijd belangrijk dat wij eerst langskomen om goed te kunnen beoordelen hoe de situatie is, wat er nodig is om de boom om te doen en wat de kosten daarvan zijn. Dit kan uiteenlopen van een boom in een kleine achtertuin tot een groot bosperceel.

 

Er zijn vele mogelijkheden te bedenken waarop bomen kunnen worden geveld. Soms is het nodig om een telekraan in te huren om een boom bijvoorbeeld over een huis heen te tillen. Wanneer de boom wel in de tuin kan worden neergelegd kan de boom bijvoorbeeld ook met de zaag, met behulp van de hoogwerker of door middel van klimmen worden omgedaan. Ook is het mogelijk om de post die overblijft na het omdoen van de boom uit de grond te frezen.

We beoordelen in een bezoek vooraf wat de meest veilige en efficiënte manier is om de werkzaamheden te verrichten. Tevens wordt dan besproken wat er na het omdoen met de boom gaat gebeuren. De volledige boom kan worden afgevoerd, maar u kunt er ook voor kiezen om de boom in de tuin te laten leggen waarna u er zelf bijvoorbeeld kachelhout van maakt en het takhout wel te laten afvoeren.

 

Wanneer het gaat om bijvoorbeeld een bosperceel zullen wij vaker komen met een van onze rupskranen en een bomenknipper of harvesterkop. Het werk gaat hierdoor vele malen sneller is. Ook hiervoor is het mogelijk om de stammen op maat gezaagd op een afgesproken locatie neer te leggen of om het stamhout mee af te voeren.

Voor meer informatie of een afspraak neem contact met ons op.

Service gericht richting

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Wat wij belangrijk vinden

SB MEtaal

meer weten, neem contact met ons op

Video afspelen